Ga direct naar inhoud

Andrea Bentivoglio

Docent muziek

Andrea K. Bentivoglio is geboren in 1963 te Buenos Aires Argentinie. Op 9 jarige leeftijd begint haar viool opleiding bij Prof. L. Spiller. In 1980 werd ze uitgenodigd bij de Menuhin Academy te Gstaad. Van 1981 tot 1984 studeerde ze bij Ana Chumachenco te Augsburg. In 1985 is zij verhuisd naar Nederland om bij Herman Krebbers aan het Sweelinck Conservatorium te studeren , waar zij haar U.M. Diploma behaald in 1990.
Tegenwoordig is zij verbonden aan verschillende ensembles zoals : L’Orquesta particolare, Ensemble Four Seasons,Trio Tripletov , Duo La promesa o.a. waarmee zij regelmatig optreed in theaters ,televisie en concertzalen.

Muziek is mijn passie en deze wil ik aan mijn leerlingen doorgeven.
Ik vind het belangrijk om van begin af aan een goede houding en techniek aan te leren: dat is de basis waarop men kan bouwen.
Maar ook het speelse element zoals -voor en na-spelen en improvisatie komen in de les aan bod. Het uiteindelijke doel is plezier beleven in het musiceren alleen en samen.Ik geef individueel- les :daar krijgt een kind onverdeeld aandacht ,maar het is ook mogelijk om duo-les te krijgen: kinderen leren dan ook veel van elkaar en van samen spelen.

andreaa
© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday