Ga direct naar inhoud

Karin Bos

Docent zang

Wanneer is jouw liefde voor je vak theater, dans en musical begonnen en wat heb je gedaan voordat je hiervan je werk maakte?
Ik zag als kind de film ‘The sound of music’ en toen wist ik ‘dit wil ik ook’. Toen ik de musical Elisabeth zag op mijn 11e wist ik het zeker. Veel ervaring had ik niet, maar ik ben uiteindelijk bij een amateurvereniging gaan spelen en ben op mijn 16e de vooropleiding van het conservatorium gaan doen voordat ik werd aangenomen op de vakopleiding.

Kun je iets vertellen over de manier waarop je lesgeeft?
Ik start mijn zanglessen altijd met een warming-up en technische oefeningen en eindig met een liedje. Ik probeer mijn lessen altijd positief in te steken, maar met hier een daar ook een kritische noot.

Wat vind je het leukste aan lesgeven?
Leerlingen zien groeien in hun kunnen waardoor ze vaak ook persoonlijk stappen maken.

Wat doe je naast het lesgeven bij Pier K?
Ik geef op meerdere plekken privé- en groepszangles, ik doe af en toe inspreekklusjes en val in bij verschillende zangformaties, sinds Corona werk ik als muziekagoog met dementerende ouderen en als de tijd het toelaat doe ik wat haar & make-up klussen, maar bovenal geef ik les in mijn eigen studio in Amsterdam.

Volg mij ook via Instagram: @k.arin.b.os of kijk op mijn Facebookpagina voor meer informatie over mijn eigen studio.

 
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday