Ga direct naar inhoud

Deborah de Liever

Docent muziek

Mijn vak als kunstenaar is Klassiek Zangeres (sopraan) met als extra specialisaties  Jiddische Muziek en Muziektheater.

Ik heb Staatsexamen Solozang B gedaan. Daarna nog veel nascholingen, zoals Koordirectie, Musical, Muziek op schoot, Muziek, spel en beweging, Projectdocent in de klas en Kunst in Leren. Momenteel bezig met modules voor opleiding tot Cultuurdocent.

Ik heb o.a. werkervaring opgedaan bij het voormalige Theatergroep Hollandia, Huis aan de Amstel/Theatergroep Maccus  i.s.m. het Combattimento Consort, Opera Spanga en Viable Producties (Opera’s in het RAI-theater).
Momenteel werk ik samen met verschillende pianisten en andere zangeressen, o.a. in Trio Luccicante  (www.luccicante.nl). Ook heb ik met het Elektra Trio vertelvoorstellingen gedaan in samenwerking met de schrijver Guus Kuijer (http://www.elektra-kamerkoor-trio.nl/).
Met Jayantha Kapuwatte (http://www.jj-only.com) heb ik meegedaan aan verschillende benefietconcerten voor een weeshuis in Sri Lanka. In augustus 2014 ga ik in Sri Lanka (Colombo) op een benefietconcert zingen.
Verder geef ik les aan mensen van 0 tot 80:
Muziek op schoot (ook op een peuterspeelzaal en een asielzoekerscentrum), zangles, ik dirigeer 2 koren, muziek en beweging voor kleuters, AMV voor kinderen van 6 tot 10, muziekles op een basisschool en ik coach leidsters van kinderdagverblijven om daar muziekles te geven. Ook geef ik momenteel een cursus geschiedenis van de Vocale muziek.

Cursussen van deze docent

Koor Vijfhuizen Viva la Musica

Samen zingen bij jou in de buurt.

Meerzingkoor

Meerzingkoor Badhoevedorp

Samen zingen bij jou in de buurt.

Ontdek Muziek

Samen muziek maken en de basisprincipes van muziek leren.

Kinderkoor Zing!

Kinder-start-koor in Nieuw-Vennep

Muziek voor dreumesen

Samen met je dreumes nieuwe liedjes leren, zingen en muziek maken.

Muziek voor peuters 2 jaar

Samen met je peuter nieuwe liedjes leren, zingen en muziek maken.

Muziek voor peuters 3 jaar

Samen met je peuter nieuwe liedjes leren, zingen en muziek maken.

Muziek voor baby's

Samen met je baby nieuwe liedjes leren, zingen en muziek maken.

Deborah de Liever
© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday