Ga direct naar inhoud

Gastvrouwen en –heren scholenvoorstellingen en –activiteiten

Het scholenteam van Pier K is op zoek naar een team van vrijwilligers om te helpen bij voorstellingen en activiteiten.

Elk schooljaar worden er door het scholenteam meerdere grote activiteiten georganiseerd. Van scholen voorstellingen, tot exposities, rondje cultuur voor scholieren en verschillende workshops. Daarmee bedienen we ruim 60 scholen en meer dan 15.000 leerlingen en scholieren. Een aantal van deze activiteiten vinden plaats binnen de panden van het Cultuurgebouw, voor deze activiteiten zoeken we gastvrouwen en –heren die de leerlingen ontvangen, doorverwijzen naar verschillende ruimtes, ondersteunen bij workshops en meer.


Wij hebben diverse vrijwilligerstaken:
Gastvrouw/gastheer voorstellingen PO
Gemiddeld per jaar zijn er acht voorstellingen voor het primair onderwijs. Deze vinden plaats in het Cultuurgebouw bij Pier K of bij Schouwburg de Meerse. We hebben hier gastvrouwen en -heren voor nodig die de kinderen begeleiden naar en in de zaal. Gemiddeld zal er per voorstelling een beroep gedaan worden op de gastvrouw/gastheer voor 2 uur.

Activiteiten VO
Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor het voortgezet onderwijs zoals rondje cultuur, workshopdagen, kunstdagen, etc. Hiervoor zijn wij op zoek naar een gastvrouw. De gastvrouw/gastheer begeleid de leerlingen gedurende het evenement.

Wat krijg je van Pier K?
- Een gezellig middag, veel nieuwe contacten en plezier
- Kerstpakket en personeelsfeesten
- Vrijwilligersuitje
- Reiskostenvergoeding


Lijkt het je leuk om incidenteel vrijwilligerswerk te doen en leerlingen in Haarlemmermeer een vlekkeloze en gezellige middag te verzorgen? Neem dan contact op met Roos de Vries door een mail te sturen naar Roos.de.vries@pier-k.nl en dan maken we een afspraak om eens kennis te maken.

© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday