Ga direct naar inhoud

Theater 'Extra' zoekt maatje

Pier K is op zoek naar leuke maatjes die bij een theateractiviteit voor mensen met een beperking mee willen helpen achter de schermen en (eventueel) zelfs mee willen doen op het toneel!

Elke woensdagavond komt de kleine, maar knusse theatergroep bij Pier K samen om te oefenen voor hun volgende spetterende voorstelling. Dit levendig viertal houdt van grappen en grollen, staat graag in de schijnwerpers en is op zoek naar gezellige maatjes die hen en de theaterdocent helpen, creatief meedenken over nieuwe voorstellingen, van aanpakken houden en eventueel meedoen als toneelspelers.

Ons streven is om mensen met een beperking een plezierige, positieve tijdsbesteding te bieden, met theater als een creatief middel om bij te dragen aan een gelukkig, menswaardig leven. Voor dit viertal is hun wekelijks samenkomen als theatergroep onmisbaar. Meer zielen betekent meer vreugde, ze verwelkomen daarom graag ieder die onderdeel wil worden van deze betekenisvolle activiteit.

Vind je het leuk om iets te betekenen voor mensen met een licht verstandelijke beperking? Wil je meewerken aan een bijzondere voorstelling en samen met hen op de bühne staan? Dan is dit knusse theatergezelschap misschien wel iets voor jou!

Wat bieden wij jou? Eenmaal per jaar €75 korting op een cursus bij Pier K, een mooi kerstpakket, ieder jaar een leuk vrijwilligersuitje, reiskostenvergoeding, een gezellige, creatieve omgeving en natuurlijk veel waardering voor je inzet!

Heb je vragen of wil je een keer een kijkje nemen? Stuur een berichtje naar roos.de.vries@pier-k.nl en dan hoor je snel van ons terug!

© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday