Ga direct naar inhoud

Vervoerder instrumenten Pier K

Het scholenteam van Pier K is op zoek naar iemand die houdt van autorijden en gemiddeld 1 à 2 uur per week instrumenten naar scholen wil vervoeren.

Elk schooljaar worden er door het scholenteam en kunstenaars van Pier K verschillende lessen op scholen verzorgd. Daarmee bedienen we ruim 60 scholen en meer dan 15.000 leerlingen en scholieren. Een merendeel van deze lessen vinden plaats op de scholen, voor deze lessen zijn er vaak instrumenten nodig die van Pier K naar de school er terug gebracht moeten worden. Hiervoor zoeken we een fitte vrijwilliger met een liefde voor autorijden die graag de instrumenten wil inladen en wegbrengen.


Chauffeur
Er worden vaak activiteiten georganiseerd door Pier K en op de school uitgevoerd. Soms zijn hier benodigdheden van Pier K voor nodig. Denk aan instrumenten, iPads, chromebooks etc. Deze moeten gebracht en gehaald worden naar de scholen. Het zal voornamelijk om instrumenten gaan. Dit zal gemiddeld 1 a 2 uur per week betreffen.

Wat krijg je van Pier K?
- Veel verschillende contacten op de locaties
- Kerstpakket en personeelsfeesten
- Vrijwilligersuitje
- Reiskostenvergoeding


Lijkt het je leuk om eens per week of vaker door Haarlemmermeer te rijden, verschillende scholen te bezoeken en leerlingen in Haarlemmermeer te verrassen met prachtige instrumenten? Neem dan contact op met Roos de Vries door een mail te sturen naar Roos.de.vries@pier-k.nl en dan maken we een afspraak om eens kennis te maken.

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday